lauantai 1. joulukuuta 2018

Uusi tukijani

Kaupallinen yhteistyö Koulutettu hieroja Vilhuniemen kanssa.

Kuva: Heidi Vilhuniemi

Monilla ihmisillä on nykyään erinäisiä kiputiloja ja jumeja. Älypuhelinaika, tietokoneilla oleminen sekä yleensäkin työ kuormittavat ihmisiä ja etenkin niska-hartiaseutua. Urheilijoilla kuormittuminen on yleensä vielä laajempaa eli esimerkiksi triathlonissa niska-hartiaseudun lisäksi jalat ovat kovilla. Kun jumeja ilmaantuu, ihminen hakeutuu yleensä hierojalle. Monelle ihmiselle hieronta onkin paikka rentoutua hektisen arjen keskellä ja samalla vähentää stressitasoja sekä avata niitä jumiutuneita paikkoja, kertoi Heidi Vilhuniemi.

Mutta kuka on Heidi Vilhuniemi? Hän on koulutettu hieroja, nuori yrittäjä, Laukaan Leppävedellä. Kesäkuussa näin ilmoituksen, että kylällämme aloittaa uusi hieroja. Itselläni oli samaan aikaan etsinnässä hieroja, jonka kanssa natsaisi hyvin, joten varasin hänelle ajan. Jo ensimmäisellä kerralla huomasin lämpimän vastaanoton ja asiakaslähtöisen hierontasuunnitelman. Kävimme läpi ongelma-alueitani (joita oli muuten liikaa) ja teimme suunnitelman miten etenemme.


Kysyin Heidiltä viimeksi, miksi hän halusi alkaa hierojayrittäjäksi ja sain monia eri syitä. Yrittäjänä on vapaus siinä, että voi olla oman itsensä pomo ja päättää työajat. On mahdollisuus päättää miten paljon ja mihin aikaan tekee töitä. Työ on antoisaa, sillä useimmiten palautetta ja arvostusta työlleen saa heti. Heidi on myös saanut mallin yrittäjyyteen kotoaan, joten siksi olikin "helpompi" ottaa riski ja alkaa yrittäjäksi. Koska jollei yritä, ei saa.

Kesäkuun käyntini ei jäänyt ainoaksi. Tasaisin väliajoin varasin hieronnan, jotta voisin rentoutua ja ennen kaikkea palaututua urheilusuorituksia varten. Fyysisesti ja henkisesti hieronta on rentouttavaa, sillä juuri sillä hetkellä saat olla vain siinä paikallaan ja nauttia toisen ihmisen kosketuksesta. Huomasin löytäneeni itselleni mieluisan hierojan ja rohkaistuin kertomaan positiivisen palautteeni ääneen suoraan hänelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti