tiistai 1. joulukuuta 2015

Treeniarkea ja pikkujouluilua

Muistelemisista takaisin nykyhetkeen. Viime viikolla elettiin leirin jälkeistä elämää, joka ei oleellisesti erottunut muista viikoista. Alkuviikkoon ylimääräinen lepopäivä, mutta muuten pyrin tekemään ohjelman mukaisesti treenit. Viikonloppuna olin testaillut Spessun Power-penkkiä pyörääni, mutta takamukseni ei ollut ihan yhtä mieltä sen sopivuudesta. Niimpä hain testiin Spessun Siteron ja kuten Instassa seuraavat tietääkin, niin kyseinen penkki jäi mulle. Ajotuntuma oli oikein mukava, varsinkin tikuilla ajettaessa olleet ongelmat hävisivät.

Tikutkin sai viimein tankoteippiä, pinkkinä tietenkin!
Perjantaina oli tiedossa pikkujouluiluja, käytiin ystävän kanssa katsomassa Sami Hedbergin keikka, syömässä ja kaupungilla. Miehelläni oli työpaikan pikkujoulut, joten baarissa ajauduimme samoihin porukoihin. Olen oppinut nauttimaan ulkona olosta myös ilman alkoholia, tai ainakin minimaalisella määrällä. Lauantaina oli tiedossa treenit altaassa 8.00 ja duathlontreenit hallilla 10.00. Siitä voi päätellä, että joinko pahemmin muuta kuin vettä.

#365kiertue
Aamulla reippaasti (not) ylös ennen kellonsoittoa. Silmät sikkuralla koitin herättää itseäni minimaalisten unien jälkeen. Kahvia koneeseen ja vähitellen alkoi maailma valjeta paremmin. Kamojen pakkaus autoon ja hallia kohti. Kylläpä sitä viimeistään altaaseen mentyä heräs, vaikka alkuun taas tuntuikin, että en saa hengitettyä kunnolla. Jyrki veti kunnioitettavasti 40x50metrin vedot päätreeninä, mulle piisasi vähemmän, eli tein lopulta 16x50m. Vedot kulki kivasti siinä poikien peesissä 48-50sek ja kyllä taas lopussa hapotti ihan tosissaan. Onneksi oli piiskuri, joka ei antanut luovuttaa liian aikaisin vaikka mieli tekikin. Uintitreeni oli oikein mukava, joten enköhän mää sinne uudelleenkin eksy.

Kymmeneltä starttasikin sinne Donnien halliduathlontreeni. Alkulämpät, vaihtoharjoituksia pyörältä juoksuun, treeni, loppuverkkaa. Treenissä vedettiin kyllä viimeisetkin mehut tästä mimmistä. Tehtiin erityyppisiä vetoja pyörällä ja juosten vuorotellen, ja koska oli tehopäivä ja sopivaa seuraa tarjolla, niin treeni tuntui hyvällä tavalla pahalta. Voin kertoa, että reenisettien jälkeen maistui niin ruoka kuin unikin. Ja ilta menikin oikeastaa löhötessä ja syödessä, nälkä oli mahoton!

Joulufiilistä :)
Joulu se tulla jolkottaa, vaikka keli onkin melkoisen syksyinen. Viikonloppuna joulutontut ja -valot pääsivät taas esille, ja tänään mattimyöhäinen kävi hakemassa vielä Lidlin joulukalenterin. Joululahjojakin on tullut osteltua ja joulukortteja askarreltua. Hauskaa ja treenintäyteistä joulunodotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti