sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Treenaamisen riemua

Joskus treenaaminen on niin sieltä ja syvältä. Tuntuu, ettei kulje, väsyttäis, nälättäis, ei huvittais jne. Mutta toisinaan tilanne onkin päinvastainen; treeni kulkee, kroppa ottaa sitä hyvin vastaan, jokainen harjoitus sujuu niin mukavasti ja itse asiassa välillä jopa paremmin. On mukavaa huomata, että nyt on tapahtunut kehitystä vähän jokaisessa lajissa. Toivotaan, että hyvää fiilistä jatkuu mahdollisimman pitkään ja maltan ennen kaikkea treenata fiksusti.

Illan hämärtyessä yhdistelmätreenin juoksuosuudella.
Kuluneella viikolla ehti tapahtua kaikkea mukavaa. Ensinäkin mun maastofillari saapui. Hommasin hyvästä alennuksesta sinkulamaastofillarin, jolla pääsen alkuun tässä maastopyöräilyssä. Pyörää onkin nyt ulkoilutettu viikonlopun aikana oikein huolella kevyenliikenteenväylän lisäksi myös polkujen puolella. Ja kylläpä on hauskaa ja välillä haastavaa. Oon ollut mukkelismakkelis jo useampaan kertaan ja mustelmia piisaa. Ihanaa vaihtelua ajaa maastossa ja yleensäkin ulkona pk-lenkkejä, kun niitä on nyt muutaman kuukauden sitkutellut trainerissa sisällä. Toivottavasti kelit pysyy sopivina, jotta pääsee ulkoiluttamaan tätäkin kunnolla.

Semmonen pirtsakka pikkukaveri. 
Perjantaina tein tehotreenini; uin 3x400m vedot ja myöhemmin vielä juostiin 6x1000m vetoja hallissa. Uinti sujui mukavasti, siinäkin oli pientä kehitystä havaittavissa. Ystäväni oli uimassa samaan aikaan ja ompa mukavaa nähdä miten hän on kehittynyt. Juoksuvedotkin sujuivat oikein mukavasti, sopivasti nostettiin vauhtia joka vedolle, eikä vikassa päästelty vielä täysiä. Sopivasti jäi nälkää seuraaviin kertoihin.

Kuivasjärven rannalla aurinkoa ottamassa.
Kaikin puolin oli siis mukava viikko, treenit sujuivat, uni maistui ja olo on ihana. Kevätaurinkokin pilkoittteli jo välillä, joten tästä onkin hyvä jatkaa ensi viikkoon. Toivotaan, että toinenkin kovempi viikko sujuu yhtä mukavasti kuin tämä. Ensi viikon sunnuntaina pitäisikin käydä mutka Vuokatissa veteraanien MM-hiihdoissa. Itse en veteraani-ikäinen vielä sentäs ole, mutta eiköhän siellä tuttuja ladulla ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti