tiistai 27. lokakuuta 2015

Treeniä, treeniä ja vähän hemmottelua

Viime viikon kohokohta taisi olla tiistain juoksulenkki. Meillä oli sovittuna Oulun päädyn tiimin kesken yhteistreenit. Aikamme valmentajan kanssa odoteltua, totesimme, että eipä muut tainneet uskaltautua tähän tympeän tihkuiseen keliin. Niinpä lähdimme kaksin lenkille. Oli mahtavaa, kun sai yksityistreenin, sain kysellä kaikkia asioita, joita mieleen tuli treeneihin ja treenaamiseen liittyen. Treeni hujahti kuin huomaamattaan, alkuverkat venähti vähän pitkiksi, niiden jälkeen tehtiin kentällä vetoja nurkasta nurkkaan ja pitkät sivut palauteltiin, tätä 10 minuutin ajan.






 Viime viikolla päättyi myös ulkopyöräkausi maantiefillarilla. Sen verran reippaasti on tiellä sekä hiekkaa (eipä pääse mummot kaatumaan) että lehtiä, ettei kyllä enää tarvitse lähteä Pikku-Cännärillä liukastelemaan. Niinpä takarengas vaihtui siniseen versioon ja pyöräilytaikoja tehdäänkin nyt sitten sisällä. Ostin syksyn päälle Tacxin Blue Matic Pro trainerin, jotta talvella ei tarvitse lopettaa harjoittelua, vaan tuntuma oikeaan ajoasentoon jne pysyy. Yhden kerran oon nyt testannut tota ja voin sanoa, että vaatiihan toi motivaatiota. Onneksi on keksitty telkkariohjelmat ja leffat, saatan katsoa jos jonkin ohjelman polkiessani. 


Mies on ollut flunssassa ja vähän se yritti mullekkin uudelleen tulla. Mutta nyt vaikuttaisi, ettei päälle iskenyt, kun hellitin heti treenaamisen, kun tuntui vähän kurkku karhealta. Eilen kävinkin ystävän kanssa kaupungilla hemmottelushoppailuilla ja rentoutumassa. Mukavaa jutella ja ihmetellä yhdessä millaiset vaatteet taas onkaan tulossa muotiin. Tulipa sitä viimein löydettyä mukavat farkut. Kun tätä ikää tulee lisää, alkaa sitä vaatimaan enemmän vaatteeltaan. Jospa sitä pikku hiljaa uudistaisi koko vaatekaapin sisältöä "aikuisempaan" suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti