torstai 1. lokakuuta 2015

Urheilun nautinto

Olen nyt kuukauden ajan saanut nauttia tavoitteellisesta treenaamisesta ohjelmalla, joka on tehty minulle. Ensi ajatukset ohjelmasta oli, että en ikinä tuu selviimään noista treeneistä. Mutta sitten nousi esiin se motivaatio; jos teen noita harjotteita tunnollisesti (etenkin uintia!), voin saavuttaa tavoitteeni. Uintiharjoitteita olenkin joutunut lyhentelemään, mutta huomaan, että oikeastaan joka kerta kehityn edelleen. Lättärien hankkiminen on kyllä ollut ykkösjuttu, käsiin on tullut voimaa ja tekniikka on parantunut.


Pyöräily on ollut mukavaa silloin kun kelit ovat olleet mukavat. Kyllä sitä tuli mietittyä, että mikä ihme ajaa ihmisen vesisateeseen palelemaan. Mutta nyt kun mukavan leppoisat ilmat ovat suosineet, niin eipä ole tullut tarvetta vaihtaa trainerin ulkokumea paikalleen. Traineri onkin ollut toinen tärkeä hankinta tälle talvelle. Eipä tarvitse miettiä, miten treenaa, jos on pakkasia tai todella tympeitä kelejä.

Vähän se väriä kaipailisi, katsotaan, mitä keksitään. ;)
Olen niin onnellinen, kun jalka viimein kestää oikeasti! Treenimäärät ovat lisääntyneet ja juoksuakin on ohjelmassa mukana. Ensin jännitin, että miten jalka kestää treenaamisen, mutta eihän se tuumannutkaan mitään. Kannatti vaan siis kesän ajan pitää taukoa ylimääräisestä juoksemisesta, vaikka se toki aiheuttikin sen, etten päässyt nauttimaan suunnistuksista. Lauantaina olisikin tarkoituksena startata Virpiniemen maastomaratonin varttimaratonilla (10.5km). Ajatuksena olisi tehdä yhdistelmätreeni, jossa poljen Virpiniemeen, juoksen siellä ja sitten poljen kotia. Pientä soveltamista siis viralliseen treeniini.

Iloinen Peppi Pitkätossu elokuisella reissullaan Lapin tuntureilla. Ikävä tuonne <3
Nyt olen kiitollinen, kun saan treenata terveenä (kopkop) ilman vaivoja. Odotan innolla päivittäisiä treenejäni ja koitan nauttia niistä jokaisesta. Pitkien lenkkien aikana käyn mielessäni läpi tulevia tavoitteitani, haaveitani ja unelmiani. Mielikuvaharjoittelut ovat siis myös tärkeä osa treenejäni. Mottonani on: Wish it, dream it, do it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti